Din logistikpartner för livsmedel

Det är inte alltid enkelt och lätt att importera livsmedel. Det finns mängder av regler att känna till. Regler som dessutom ofta förändras.

Det gäller att göra rätt från början.

I mer än 50 år har Infranordic arbetat med livsmedelslogistik. Vi följer kontinuerligt regelverket och ser hela tiden till att alla moment i transportflödet hanteras på rätt sätt.

Vi är vana vid alla typer av gods och hanterar allt ifrån kylt kött och fryst fisk till sammansatta produkter som konserver, såser och olika beredningar.

Vad du än väljer möter vi dig och dina behov med ett personligt engagemang och en personlig service som du inte trodde fanns längre.

Som specialister arbetar vi med livsmedel varje dag

Vi bokar och bevakar veterinärbesiktningar, både för import och export. Att administrera förtullningar av färsk frukt och grönsaker och kontroller från Växtskyddsinspektionen är vi vana vid.

Sedan många är tillbaka har vi byggt upp ett välutvecklat system för transport av kylt eller fryst gods i hela landet. Vi har kontakt med fryshus över hela landet och kan boka leveranser av gods för lossning på fryshus eller lagra på fryshus, både förtullat och oförtullat.

Dessutom kan vi plocka från lager på fryshus, där gods förtullas i Sverige eller transiteras till annat land. Självklart har vi kredit hos Tullverket som du kan utnyttja. En tjänst som kan minska din kapitalbindning.

Infranordic Shipping & Forwarding AB

Klippan 1A
Box 12073
SE-402 41 Gothenburg, Sweden 

Besök/Visit: Klippan 1A, 414 51  Göteborg
Öppet/Open 08:00-17:00, 15/5-15/9 08:00-16:00