Lång erfarenhet av olika typer av projektlaster

Vi på Infranordic har stor erfarenhet av att hantera olika typer av projektlaster. Det kan vara alla typer av överdimensionerat gods, vintertester av bilar, mässgods, farligt gods, inget uppdrag är för svårt, stort eller udda för oss. 

Vi kan ta fram lösningar på emballage som skyddar godset under transporten. Vi har den specialkompetens som krävs för dessa högkvalitativa transporter.

Ring oss på 031 333 20 80 så berättar vi mer!

Bra samarbete med vår agent i Tyskland

Från vår agent i Tyskland fick vi det spännande uppdraget att lasta en helikopter från Umeå till Kanada. 

Innan helikoptern kunde lastas i container, fick vi vänta på delar som behövde flygas in. Dessa delar skulle monteras på maskinen innan lastning kunde påbörjas.

Det var ett mycket bra samarbete mellan vår export- och importavdelning, samt vår agent i Tyskland.

Logistiklösningar för vintertester av fordon i Sverige

Infranordic arbetar nära bilföretag som varje år testar fordon i svensk vintermiljö. En specialtjänst inom logistik som vi hållit på med i många år. Vi sköter alla detaljer. Allt du behöver tänka på är att kunna genomföra så bra vintertester som möjligt. Vi vet vad som krävs för att säkerställa att logistiken fungerar smidigt.

Vårt ansvar omfattar hela kedjan från ankomst av fordon till Sverige till att, under strikt sekretess, skicka tillbaka fordonen till vår uppdragsgivare.

Det är många frågor som behöver hanteras för att säkerställa att allt fungerar smärtfritt under vintertester av fordon. Korrekt hantering av frågor kring tullklarering, tillstånd för tillfällig import, leveranser enligt överenskommelse till testområdet samt säkerhetstänkande är avgörande för effektiva tester i vintermiljö.

 

Infranordic Shipping & Forwarding AB

Klippan 1A
Box 12073
SE-402 41 Gothenburg, Sweden 

Besök/Visit: Klippan 1A, 414 51  Göteborg
Öppet/Open 08:00-17:00, 15/5-15/9 08:00-16:00