Ett personligt och engagerat familjebolag som går lite längre än de stora drakarna

Infranordic gör mer än andra leverantörer, det är min erfarenhet. Det säger Joakim Wahlberg, vd på Parkys Solar.

Det är aldrig svårt att få hjälp om man har specialfrågor, till exempel inom förtullning. Eller kring områden som normalt inte är en del av tjänsteutbudet. Känslan är att Infranordic alltid vill hjälpa till. De förstår min och vårt bolags verklighet, något som är viktigt för oss.

Parkys Solar är speciallistgrossist av solcellsanläggningar och batterier. Vi arbetar med hela processen – från projektering till installation och drift. Parkys Solar hjälper återförsäljare att designa anläggningar, utbilda installatörer och elektriker samt arbetar aktivt med support och felsökning, även efter färdig installation.

Vårt helhetsansvar är en klar konkurrensfördel, där är vi unika. Och för att kunna leverera helheten krävs att vi alltid har full kontroll på våra containerfrakter från Kina. Infranordic har ansvar för just detta. Jag känner mig väldigt trygg med denna lösning, säger Joakim.

Infranordic har direktkontakt med våra producenter. Våra leverantörer kontaktar Infranordic och vi behöver aldrig vara mellanhand. Det sparar tid för oss och ger oss möjlighet att fokusera på annat.

Dessutom har vi stor nytta av Infranordics kundportal I.N.Sight. Den är smidig att använda och vi har alltid full inblick i vad som händer med våra frakter. Vilket ger oss goda möjligheter att planera kassaflöde och likviditet.

Infranordic Shipping & Forwarding AB

Klippan 1A
Box 12073
SE-402 41 Gothenburg, Sweden 

Besök/Visit: Klippan 1A, 414 51  Göteborg
Öppet/Open 08:00-17:00, 15/5-15/9 08:00-16:00