Meny

”Starkt, personligt kundfokus”

”Vi kom i kontakt med Infranordic eftersom de är vald leverantör av en av våra största leverantörer i USA. Detta gav oss så goda erfarenheter att vi nu själva också anlitar Infranordic för flera andra speditionstjänster.”

Det säger Jimmy Essander, inköpschef på Attends i Aneby. Företaget säljer inkontinensprodukter i hela Europa och är en av de ledande producenterna.

”Infranordic har ett starkt, personligt kundfokus som genomsyrar hela företaget. De är en lagom stor partner för oss. Tillräckligt stora för att kunna erbjuda den kompetens och kapacitet vi behöver. Tillräckligt små och personliga för att kunna ge oss den uppmärksamhet och service vi behöver.

Vi har också under de senaste åren börjat arbeta med Infranordic som partner inom warehousing. Infranordic har visat sig vara väldigt flexibla och kundorienterade. Men kanske viktigast av allt, de lyssnade och förstod exakt vad vi var ute efter.”

”En kundvård som är helt outstanding”

“Infranordic sticker klart ut i floran av fraktföretag, säger Stefan Larsson, Area Sales Manager på Braunability Europe i Stenkullen, Lerum. De är helt outstanding med sin kundvård och vi ser dem som en strategisk partner som utvecklar vår logistik.”

BraunAbilitys vision är att ge människor med begränsad rörlighet möjligheten att leva ett mer självständigt liv genom att skapa lösningar som tillåter dem att köra eller färdas i fordon. Säkert. Över hela världen.

”Infranordic är vårt bollplank när det gäller exportsändningar. Vi anlitar dem för sjö- och flygfrakt. De har smarta upplägg och ger snabba svar. De ligger också alltid rätt till i pris.

De håller oss också uppdaterade med information och håller exempelvis kurser för oss om Incoterms. Det är ett samarbete som hela tiden ger oss mervärden.”

”Uppskattat och väletablerat samarbete sedan 1968”

”Vi har anlitat Infranordic ända sedan företaget startades 1968. De har engagerad personal och en väldigt hög servicegrad. Samarbetet är väl inarbetat och vi får all den hjälp vi behöver.

Det säger Per-Ragnar Karlström, CFO och partner på Kranlyft Gruppen. Företagsgruppen säljer kranar globalt och är huvuddistributör för flera ledande japanska varumärken som: Maeda Mini Crawler Cranes och Kato Mobile Cranes.

”Infranordic säkerställer att våra förtullningar blir korrekta. De har kontroll och överblick över vår cross-trade och exporten från Sverige. Dessutom sköter de alla våra transporter från framförallt Japan.
Vi har alltid uppskattat samarbetet och den personliga servicen och ser fram emot ett fortsatt mångårigt samarbete.”

”Stor kunskap om det komplicerade regelverket”

”Livsmedelsimport är omgärdat av ett tätt och komplicerat regelverk. Infranordic har all den kunskap och det kontaktnät som krävs för en snabb process kring hemtagningen av våra varor.”

Det säger Annika Eriksson, inköpsansvarig vid Norvida AB i Stockholm. Norvida importerar färskt och fryst nötkött, lamm, fläsk, kalv hjort och kyckling från en rad länder. Deras leverantörer finns i Sydamerika, Nya Zeeland, Thailand och Europa.

”Vi har en tät import med mängder av containrar med känsliga, färska och frysta produkter som måste hanteras skyndsamt. Infranordic har hela tiden full koll och agerar direkt med licenser, tullklarering, veterinärkontroller och allt annat som krävs.”

”Gedigen kompetens inom importförfarande”

Ex-Change Parts AB är leverantör av reservdelar till helikoptrar. Företaget har sitt lager i Sverige och exporterar varor till kunder över hela världen. Infranordics konsulter inom tull hjälpte Ex-Change Parts med en utredning för att ta reda på vilka de mest fördelaktiga tullförfaranden för deras verksamhet är.

”Vi kom i kontakt med Infranordic i samband med att vårt företag behövde hjälp med en djupgående analys av våra importförföranden. Deras presentation som var proffsig och seriös visade på gedigen kompetens inom området. Under projektets gång har arbetet tillsammans med Infranordic fungerat på ett exemplariskt sätt.

Vi har fått en gedigen analys av våra olika flöden och även rekommendation inför framtida förfaranden, baserat på vår verksamhet och den nya tullagen.
Om vi i framtiden behöver ytterligare hjälp inom detta område ser vi Infranordic som vår framtida partner.”

Louise Hülphers, Sales and Administration Manager, Ex-Change Parts AB