Vi har daglig kontakt och får alltid snabb, personlig hjälp

Att samma personer på Infranordic alltid är våra kontaktpersoner gör vårt arbete så mycket enklare. De vet vad vi gör, och vi behöver egentligen aldrig förklara., det säger Andreas på Swereco

Det personliga och direkta gör samarbetet lätt. Jag jämför med många större och det är stor skillnad. Med Infranordic fungerar det bättre än med många andra jag har erfarenhet av.

Andreas Ragnarsson är strategisk inköpschef på Swereco, ett bolag som är ledande inom tillverkning av ergonomiska hjälpmedel som kryckor och ortopediska produkter. Swereco har sin tillverkning främst i Sverige men de har även import från Asien, vilket ställer stora krav på logistikkedjan.

För några år sean köpte Swereco ett bolag i Falkenberg. Det var på så sätt vi ärvde relationen till Infranordic. Sedan dess har vi förvärvat ytterligare några bolag och har samtidigt valt att flytta all logistik och transporter till Infranordic.

Min helhetsbedömning är att vi genom att anlita Infranordic för logistik och transporter slipper lägga tid på vissa saker och kan fokusera rätt internt. Och även vår ekonomiavdelning tycker att det fungerar bra. Allt går snabbt att lösa.

Infranordic Shipping & Forwarding AB

Klippan 1A
Box 12073
SE-402 41 Gothenburg, Sweden 

Besök/Visit: Klippan 1A, 414 51  Göteborg
Öppet/Open 08:00-17:00, 15/5-15/9 08:00-16:00