Infranordic sköter hela flödet från Kina till vårt lager i Vestby, Norge

Om man är ute efter en speditionspartner som sömlöst hanterar godset från a till ö, då är Infranordic företaget att anlita. De har hela världen som upptagningsområde, samtidigt är de personliga och snabba i sin kommunikation med oss, säger Michael Kochelski Operations Manager på Barnas Hus.

Barnas Hus är Norges största detaljhandelskedja för barn, med 30 butiker i Norge och en butik, Gränsens barn, i Sverige. Företaget säljer kläder, barnvagnar, bilstolar och leksaker.

För några år sedan var vi i ett läge när vi behövde bredda vår speditionsportfölj och sökte en pålitlig speditör som kan frakt från Asien. Vi valde att inleda och testa ett samarbete med Infranordic. Och när marknadsturbulensen och transportkaoset som varit lagt sig behöll vi Infranordic. Vi tyckte att det var med dem det fungerade bäst, fortsätter Michael.

Infranordic är insatta i vad vi gör och har god förståelse för vår verksamhet. Betydelsen av detta betonade vi när vi inledde samarbetet. Och det vi letade efter har de levt upp till.

Infranordic Shipping & Forwarding AB

Klippan 1A
Box 12073
SE-402 41 Gothenburg, Sweden 

Besök/Visit: Klippan 1A, 414 51  Göteborg
Öppet/Open 08:00-17:00, 15/5-15/9 08:00-16:00